Camille – de strip: Deel 3: Maskers af!

Camille – de strip: Deel 3: Maskers af!

Waarover gaat het

Nu het oude stationsgebouw is omgetoverd tot concertzaal, kunnen Camille en haar vrienden niet wachten om er op te treden! Maar de voorbereiding loopt niet van een leien dakje. Ze moeten het podium delen met geheimzinnige dj’s die er ook komen repeteren. Niemand heeft al ooit van hen gehoord en ze dragen vreemde maskers…

Twan staat voor een moeilijke keuze: doen wat zijn ouders van hem verwachten of eindelijk vechten voor zijn muziekdroom.
En hij is niet de enige die het moeilijk heeft: de verlegen Lotte krijgt het op social media hard te verduren en vraagt zich af of dit het plekje in de spotlights wel waard is.
Maar echte vrienden steunen elkaar door dik en dun! Samen staan ze sterk tegen de altijd gemene plannetjes van Bibi en C.C. en samen kunnen ze ook de geheimzinnige dj’s ontmaskeren!

Reacties

  • Deel 3 ‘Maskers af!’ is net als de voorgaande strips rond Camille een uitstekend album met een verhaal dat zowel spanning, avontuur als humor bevat. Auteur Danny De Vos heeft het verhaal helemaal op maat van de fans van Camille geschreven en Renee Rienties heeft voor de verrassende, frisse en kleurrijke tekeningen gezorgd. Het stripalbum is een enorm succes bij de vele duizenden fans van Camille en is op korte tijd reeds een vaste waarde geworden.

    (De Boekenkast)

Productspecificaties

Aanbevolen leeftijd: Vanaf 6 jaar
Verschijningsdatum: March 2024
Aantal pagina’s: 48
EAN: 9789002279720