Camille – de strip: Deel 1: Niet te stoppen!

Camille – de strip: Deel 1: Niet te stoppen!

Waarover gaat het

Camille doet niets liever dan zingen! Ze barst van het talent - maar nog veel belangrijker - ze is bereid om keihard te werken voor de muziekcarrière waar ze altijd van gedroomd heeft. Ze deelt haar passie met haar familie, vrienden en haar allerliefste kat Moustache. Camille oefent voor haar toelatingsexamen bij de showbizzschool.

De eerste stap om een succesvolle zangeres te worden. Er is alleen één klein probleem: ze is haar middelbareschooldiploma kwijt! Zonder dit bewijs kan ze zich niet inschrijven voor een auditie en valt haar droom in duigen. Volgens de schooldirecteur is er maar één oplossing, ze moet terug naar school om alle testen over te doen. Maar wat Camille niet weet, is dat de directeur een verborgen agenda heeft...

Reacties

  • In tegenstelling tot verschillende, andere strips naar BV’s of tv-series, is dit toch wel kwaliteit.

    (CuttingEdge)

  • ‘Niet te stoppen!’ is het eerste album van deze nieuwe stripreeks waarin Camille schittert als heldin. Auteur Danny De Vos heeft het verhaal helemaal op maat van haar fans geschreven en Renee Rienties heeft voor de verrassende, frisse en kleurrijke tekeningen gezorgd. Het stripalbum heeft alles om een topper te worden.

    (De Boekenkast)

Productspecificaties

Aanbevolen leeftijd: Vanaf 6 jaar
Verschijningsdatum: July 2023
Aantal pagina’s: 48
EAN: 9789002279522