Camille – de strip: Deel 2: In vuur en vlam!

Camille – de strip: Deel 2: In vuur en vlam!

Waarover gaat het

Door een ongelukje met een kaars breekt er een kleine brand uit in Camilles kamer, die haar papa gelukkig snel kan blussen. Daardoor moet Camille nu een tijdje bij haar grootouders logeren, maar dat vindt ze helemaal niet erg. Nu haar oma steeds vergeetachtiger wordt, kan ze immers mee een oogje in het zeil houden. Het grootste probleem is dat zij en haar vrienden nu geen plek meer hebben om te repeteren. En binnen twee weken hebben ze een optreden!

Moustache trekt zich van alle heisa niets aan en speelt vrolijk met een klein sleuteltje dat hij ergens heeft gevonden. Zou dat sleuteltje van het oude, lege stationsgebouw kunnen zijn? Waar oma vroeger koffie, wafels en snoep verkocht? Aangezien ze nog steeds op zoek zijn naar een repetitieruimte, besluiten de vrienden dat het geen kwaad kan om eens een kijkje te gaan nemen. Maar ze krijgen als snel de indruk dat ze daar niet bepaald welkom zijn…

(Standaard Uitgeverij, 2023)

Reacties

  • ‘In vuur en vlam!‘ is net als het eerste deel ‘Niet te stoppen’ een album dat zeker zal aanslaan bij de duizenden fans van Camille. Want ook dit tweede stripverhaal bevat een verhaal vol spanning, avontuur en humor.

    (De Boekenkast)

Productspecificaties

Aanbevolen leeftijd: Vanaf 6 jaar
Verschijningsdatum: October 2023
Aantal pagina’s: 48
EAN: 9789002279539