De mensen die ik leuk vind houden bijna allemaal van boeken. Is dat toeval? Nope, want toeval bestaat niet. Bij die mensen thuis zie je grote of kleine boekenkasten, en naast hun bed ligt vaak een leesstapeltje. Naast hun toilet trouwens ook.

Een boek geeft je de kans om even iemand anders te worden. Je voelt je precies zoals Melle, op zoek naar zijn roots in ‘Hoe Napoleon zijn verjaardag vierde’. Of zoals Zaïd, op weg naar een nieuw leven in ‘Toegang Geweigerd’. En wil je vanop de eerste rij een spannende love story meemaken, dan zit je goed bij de For Girls Only -meisjes en hun vrienden Stan, No, Jits en Charlie.

Sinds mijn eerste boek verscheen, in 2015 was dat, is mijn leven totaal veranderd. Ik leerde een heleboel fantastische mensen kennen: lezers, andere schrijvers, leerkrachten, uitgevers, redacteurs, bibliotheekmensen, journalisten, kunstenaars, noem maar op. De wereld van een schrijver is veel boeiender dan ik ooit had durven dromen, en schrijven aan het volgende boek is telkens weer een meeslepend nieuw avontuur.

De teller staat ondertussen op tien boeken, en er komen er vast nog veel meer!