Een boek geeft je de kans om even iemand anders te zijn. Om nieuwe emoties, werelden en tijdperken te ontdekken. Ga mee met Melle, op zoek naar zijn roots in ‘Hoe Napoleon zijn verjaardag vierde’. Of met Zaïd, op weg naar een nieuw leven in ‘Toegang Geweigerd’. Verbaas je over Kapper Tom, die zichzelf helemaal opnieuw uitvindt. Binge de Camille-strips of de LoveStories. En vergeet vooral niet achter het Geheim van Europa aan te gaan.

Sinds mijn eerste boek verscheen, in 2015 was dat, is mijn leven totaal veranderd. Ik leerde een heleboel fantastische mensen kennen: lezers, andere schrijvers, leerkrachten, uitgevers, redacteurs, bibliotheekmensen, journalisten, kunstenaars, BV’s – noem maar op. De wereld van een schrijver is veel boeiender dan ik ooit had durven dromen.

De teller staat ondertussen op twintig boeken en strips, en er komen er vast nog veel meer. Ontdek ze hier en laat me gerust even weten wat je ervan vindt.

Schrijven aan het volgende boek is telkens weer een meeslepend nieuw avontuur, maar het allerleukste is mensen ontmoeten. Daarom kan je me boeken voor een lezing of een schrijfopleiding. Tot dan!